Fedezd fel szolgáltatásaimat

Testkezelés, Relaxálás, Energetizálás

Tibeti hangtálmasszázs

A valódi tibeti hangtálak és egyéb tibeti hangszerek (gong, tingshaw, koshi) hozzásegítenek a relaxált állapot eléréséhez. Ha szeretnéd lenyugtatni az elméd, akkor egy hangtálmasszázs segítségével könnyebb és hatékonyabb az ellazulás.

A hangok és rezgések gyógyító, rendező, nyugtató (mély hangok) és feltöltő, energetizáló (magas hangok) hatással vannak fizikai testünkre, azon belül ideg- és hormonrendszerünkre, mentális és érzelmi állapotunkra.
Mivel szervezetünk kb. 70 %-a vízből áll, a hangok és rezgések fizikai hatást is gyakorolnak egész testünkre. A víz a hanghullámokat négyszer gyorsabban továbbítja, mint a levegő. A hanghullámok a fülön és a bőrön keresztül kerülnek testünkbe, ahol koncentrikus körökön át terjednek szét. Így a hangtálmasszázs során a rezgések eljutnak a sejtekhez, melyek nagy része szintén vízből áll (plazma), így minden sejt külön-külön sejtmasszázst kap.  A diszharmonikus állapotok eltűnnek és visszaáll a szervezet alapállapota, ezáltal beindulnak az öngyógyító folyamatok.

A hangtálmasszázs és a hangfürdő oldja a stresszt, csökkenti az alvászavart, regenerál, továbbá csillapítja az izom, ízületi, csontfájdalmakat és a gyulladásokat, növeli a kognitív teljesítményt. Mivel hatására endorfin és szerotonin hormonok szabadulnak fel, ezáltal fokozza a mentális és érzelmi jólétet, javítja a hangulatot. Lassítja és mélyíti a légzést, ennek következtében csökkenti a vérnyomást.

Gyermekeknél is hatékonyan alkalmazható többek között figyelemzavar, tanulási nehézségek és nyugtalanság esetén. Leginkább fekvő helyzetben végezzük, mert úgy kényelmesebb az ellazulás, ugyanakkor lehetőség van ülő, vagy álló kezelésre is.

Időtartama:
        - Egyéni (felnőtt, gyerek) 60 perc (+ 15 perc konzultáció) 
        - Csoportos meditációs-hangfürdő 60 perc 

Frissítő svéd masszázs/Illóolajos relaxáló masszázs


A svédmasszázs a legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. A teljes testet átdolgozó simító, dörzsölő, gyúró mozdulatsoraival felfrissíti a szervezetet. Hozzájárul az egészség megőrzéséhez, a szervezet karbantartásához. Célja a bőr, az izmok megdolgozása, az izomcsomók, a letapadások, az izomfájdalmak enyhítése, vagy megszüntetése, a felfrissülés, továbbá- méregtelenítésre, fogyásra, lazításra is alkalmazható. 
 
Ez a technika masszázságyon, olaj, krém használatával, a nyak, vállöv, hát, derék, végtagok területének átdolgozásával történik, de igény szerint lehet kérni csak hátmasszázst (nyak, váll, hát, derék, felkarok).

Mindemellett az illólajok idegrendszerre gyakorolt kedvező hatása fokozza az ellazulást, nyugalmat, vagy feltöltődést, attól függően, hohy mit szeretnénk elérni általuk.

 
Időtartama: 
- teljes test 60 vagy 90 perc 
- nyak, váll, hát, derék 30 vagy 60 perc 
 

Japán Masszázs (ruhában, polifoam-on)

Ősi japán gyógymódokon alapul. A technika a masszázs különböző nyomó-gyúró, és izmokat fellazító, nyújtó fogásait, valamint az akupresszúrát egyesíti. Beindítja az energia áramlását, stimulálja a belső szervek öngyógyító folyamatait, oldja az izomgörcsöt és feszülést, ezzel visszaállítja a testi folyamatok harmóniáját.  A masszázs kondicionáló és frissítő jellegű is egyben, alkalmazásakor javul a szervezet vér és nyirokkeringése. A masszázs ruhában és matracon történik a földön.

Időtartama: 60 vagy 90 perc.

Manager/Irodai masszázs

Feloldja a nyaki, háti gerincszakaszban és az ott lévő izmokban lévő feszültséget, fájdalmakat. Rendszeres alkalmazásával hosszútávra elmúlik a fejfájás, a tompultság, a fáradt és a befásult közérzet. Jótékony hatásai növelik az életenergiát, a munkakedvet és a hatékonyságot.


Időtartama: 25 perc.

Arc- és fejmasszázs

Az arcmasszázs a reflexpontok és idegkilépési pontok ingerlése által felfrissülést ad, ugyanakkor fejfájás, a szem megerőltetése, a számítógép előtt eltöltött hosszú órák miatt felgyülemlett feszültséget oldja. Elősegíti az arc izmainak feszességét, a bőr állapotának karbantartását, fiatalítását. 

Időtartama: 40 perc.

Frissítő talpmasszázs

A talpmasszázs hatékony segítséget nyújt egészségünk megőrzésében. Javítja az idegrendszer, a hormonrendszer és az immunrendszer működését. Kiegyensúlyozza az energiaáramlást, a vér- és nyirokkeringést.

Testünk minden szerve összeköttetésben van talpunk különböző felületeivel. Ha egy testrész vagy szerv beteg, keringése rossz, a megfelelő pont a talpon különösen nyomás vagy fájdalomérzékennyé válik. Ha ezt a pontot masszírozzák, a hozzá tartozó testrégió keringése javul.

A kezelés hossza: 60 perc. 

Acces Bars - és Acces testkezelések

A Bars 32 pont a fejen, amelyben az összes gondolatodat, elképzelésedet, hiedelmedet, érzelmedet tároltad el. Amikor ezen pontokat finoman érintjük, akkor oldódik a feszültség, a stressz, a gyász, a fájdalom, melyek elengedésével könnyedebbek és nyugodtabbak leszünk, ilyen állapotban pedig képesek vagyunk meglátni más nézőpontokat és befogadni új lehetőségeket. Olyan területeket oldunk, melyek nagyban befolyásolják az életed, mint például a testi jólét, a pénz, a kapcsolatok, a karrier és a kommunikáció.

Ideje:  60 vagy 90 perc 

Az Acces testkezelések masszázságyon, ruhában a test adott területeinek érintésével történnek.

- Kvantumösszefonódások a legjobb élet teremtéséért elnevezésű testkezelés feloldja azt a lenyomatot testünkben, ami arra késztet, hogy kevesebbet, kisebbet és kevésbe nagyszerű életet válasszunk, mint ami lehetséges.

- Érzelmi intenzitások feloldása és a megtestesülés örömének helyreállítása pedig szintén a test érintésével segít a bennünk lévő blokkok, korlátok megsemmisítésében.

Időtartamuk: 60 perc
 

Acces Bars és Tibeti hangtálmasszázs kombináció

E két harmonizáló és energetizáló technika ötvözete nagyszerű hatásokat válthat ki és eredményezhet testi, lelki, mentális szinten egyaránt. A fej különböző pontjainak gyengéd érintésével és a hangtálak gyógyító hangjaival, rezgéseivel igazán relaxált, nyugodt és kiegyensúlyozott állapotba kerülhetünk. 
 
Időtartama:  90 perc 
 

Metamorf masszázs

A kezelés során egy meditációt követve áramoltatjuk az energiát a testben, majd apró, finom érintésekkel érjük el, hogy fellazuljanak és szívünkből - szívcsakrából - kivezetődjenek azok az energiák, melyek már nem szolgálnak bennünket. Közben egy mélyebb, meditatív, pihentető állapotba kerülünk. E lágy módszer során nem kell beszélned a Veled történtekről, életed eseményeiről, elég önmagadra figyelned.
 
Három idősíkon segít feloldani a lelkünkben keletkezett gátakat. Segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékek feloldásában, valamint a magzati korban és jelen életben a születéstől ezidáig megélt lelki blokkok, traumák oldásában egyaránt.
 
A kezelés ruhában, masszázságyon, háton fekve történik és 60 vagy 90 percet vesz igénybe.
 

Meditáció, Relaxáció

A meditáció segítségével megtanuljuk tudatosan uralni az elménket, elengedünk minden gondolatot és függetlenné válva azoktól, az elmét egy pontra rögzítjük. Az elme kontrollálásának hatására tudatunk békéssé és nyugodttá válik. A kiegyensúlyozott tudatnak pedig az a célja, hogy közelebb kerüljünk önmagunkhoz. Eleinte nyugodtságot, derűt, kiegyensúlyozottságot tapasztalunk, majd rövid időn belül fokozódó vitalitást érzünk, miközben egyre kevesebb igényünk lesz az alvásra. 
 
Ülő, vagy fekvő testhelyzetben végezzük, időtartama állapottól függően 15-30 perc.


A relaxáció nagyszerű alkalmat teremt arra, hogy kiszakadjunk a hétköznapok eseményeiből, megszokott környezetünkből, megtanuljunk odafigyelni önmagunkra. Mialatt ellazul a test és az elme, a szervezetben sokkal hatékonyabban zajlanak az egyes élettani és energetikai folyamatok. Ülő, vagy fekvő testhelyzetben végezzük. 

Időtartama állapottól függ. Konzultációval együtt  min. 60 perc.

 
 
 
 

Légzéstechnikák levezetése

A légzőgyakorlatokkal közvetlenül hatunk az elménkre, ezáltal a bennünk zajló testi, lelki, mentális folyamatokra. A nyugtató/kiegyensúlyozó légzések kiegyenlítik a testben és a tudatban az energia keringését; az energetizáló/fűtő légzések fokozzák az energia szintjét; míg a hűtő légzések csökkentik az energia szintjét. Általánosságban a cél mindig a belső egyensúlyunk megteremtése, a gondolataink lecsendesítése és érzelmeink kiegyensúlyozása. 

Ideje konzultációval együtt 60 perc.

Életviteli tanácsadás

A coaching során az egyén jelen élethelyzetében lévő problémáinak megoldására, döntési nehézségeinek tisztán látására, továbbá új, vagy más irányok kijelölésére kínálok beszélgetéseket személyesen, vagy online formában. A konzultációk folyamán különféle módszereket adok át, melyek alkalmazásával önállóan is képes leszel a bonyolultabb szituációk megoldására. Többek között az alábbi témakörökben nyújtok segítséget:

- önbizalom, önbecsülés, magabiztosság, önismeret, önszeretet, önazonosság, önkifejezés erősítése
- változásra való hajlandóság fejlesztése
- munka – magánélet egyensúlya
- kapcsolatok rendezése
- döntéshelyzetekben döntésképesség erősítése
- időmenedzsment
- stresszkezelés, stresszcsökkentés
- konfliktuskezelés
- motiváció, kiégés
- elégedett, kiegyensúlyozott élet kialakítása
- célok, jövőkép elérése
- felelősségvállalás
- hatékony problémamegoldás.
 
Itt nem a múlton van a hangsúly, sokkal inkább a jelenen, melyből kiindul és megvalósul a jövő.

Nem ajánlom pszichés betegség, személyiségzavar, gyógyszeres kezelés, függőségek, illetve múltbéli traumák, krízisek esetén.